BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. október 7., péntek

Friss

Sziasztok!

Tegnap kiírtam, hogy abbahagyom de Timi hozzászólása elgondolkoztatott és teljes mértékben igazat adok neki! Hamarosan hozom az új részt addig itt van egy kis ízelítő nektek.


„Jake”

Leengedtem a fegyvert és a dokihoz léptem. Már nem élt. Elvégezte, amit kellett többé nem volt rá szükség főleg úgy nem, hogy tudtam felismerte a szerelmem. Megtöröltem a kezem majd átléptem a hullán és egyenesen Ashley szobájába mentem. Rémült arccal ült az ágyban a takarót szája elé szorítva. Szegénykém biztosan azt hitte nekem esett bajom.
- Nyugodj meg kicsim! Látod, minden rendben van, nem esett bajom!- léptem mellé mire feltűnően összerezzent. Riadtan nézett rám, szemei könnybe lábadtak és még kisebbre húzta össze magát. Nem bírom megérteni őt. Most mégis mi baja van hisz látja, hogy jól vagyok?
- Ashley el se kezdj hisztizni! Tudod, hogy azt mennyire gyűlölöm!- léptem el mellőle. Halkan felnyüszített majd suttogás hagyta el ajkait.
- Megölted őt? Hogy tehetted? – reszketett. Megfordultam és dühösen néztem rá.
- Nem öltem meg csak azt kapta, amit megérdemelt.
- Te pszichopata! Hogy tehetted? Miért tetted? – kezdett el visítani, amitől felment az agyamban a pumpa és hatalmas pofont kevertem le neki, amitől a földön kötött ki. Zokogva tapogatta az arcát én pedig talpra rángattam és a szoba végébe ráncigáltam.
- Ugye csak a pszichopata agyam szüleménye, hogy el akartál szökni a doki segítségével? – mondtam neki miközben a földre taszítottam és egy bilincset vettem elő. Megragadtam a bokáját és hosszas küzdelem után sikerült az oszlophoz bilincselnem. Sikítozott és zokogott, de nem érdekelt. Kurva életbe! Utálom mikor így viselkedik. Mintha nem mondtam volna már el ezerszer, hogy elegem van a hisztiből.


„Ashley”

Levegő után kapkodtam, de a görcsös zokogást még most sem bírtam abbahagyni. Megölte őt. Csak azért mert megsejtette, hogy segíthet nekem. A lelkiismeret furdalás keveredett a félelemmel is. Mégis mi tartaná őt vissza, hogy velem is végezzen? Reménytelenül próbáltam kiszabadítani magam, és a vállamba nyilalló fájdalom sem segített túl sokat. Erőtlenül hajoltam a térdemre. Fáztam és éhes voltam, de tudtam, hogy egy falat sem menne le a torkomon. Jakenek valami sürgős elintéznivalója támadt, gondolom el kellett tüntetnie a holttestet. Esélytelen volt a szökés és arra a gondolatra, hogy Rob vagy valamelyik barátom jön értem és szembetalálják magukat vele összeszorult a gyomrom. Nem segíthet senki csak rajtam áll vagy bukik, hogy mi lesz ennek a történetnek a vége. Most még dolgozott bennem az élni akarás, de éreztem, hogy már nem sokáig leszek képes elviselni a folyamatos terrort és újra meg fog törni. Most azonban volt kiért küzdenem és éppen ezért döntöttem úgy, hogy stratégiát változtatok.





Dermesztő csend ereszkedett a házra a lövést követő pillanatokban. Egy darabig rettegve dermedtem magam elé, majd hirtelen felpattantam és az ajtót kivágva leszaladtam a földszintre. Ott feküdt a hátán elnyúlva, mellkasán egyre nagyobb foltban terjedt szét a vér. Kezemet a szám elé kaptam, hogy elfojtsam feltörni kívánkozó sikolyomat majd összerezzentem, amikor egy kéz érintette meg a vállam.
- Nem lesz semmi baj! – ölelt szorosan magához én pedig a vállába temettem arcom és hangosan felzokogtam.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon jó lett. A végén Rob volt aki felbukkant?? Jake tényleg nem normális. :)
Szia
Pusy
Tusi

Timi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Timi írta...

szia!!!!
nem azért nem jelentkeztem mert nem érdekelsz :), minden nap feljöttem a blogra és vártam , vártam és vártam, de te nem jelentkeztél, se azzal ,hogy valami történt, esetleg nincs ihlet vagy, hogy bedöglött a géped, és akkor most előállsz ezzel az oltárian jó hírrel, hogy te beakarod zárni a blogot, mert senki nem írt, hát szerintem tisztában vagy azzal ,hogy én ennek nem örülök, de ha te így gondolod és befejezed, hát tedd, csak annyit mondok, hogy jó író vagy ez eddig se volt kérdés, de ha csak azért nem akarod tovább folytatni mert, nem írtak/irtunk neked(olvasók) akkor lehet, hogy te nem is az a lány vagy akit a történeten keresztül megismertem.
ezt most nem szemrehányásként mondom, de én szeretem a történeted, gondolom erre is rájttél ebből a nem túl szép kommentből, amiért elnézést is kérek, de sajnos így érzek, arra szeretnélek kérni ,hogy folytasd tovább
és ha akarod akkor megígérem ,hogy ezentúl minden fejezethez komizok és ha nem jelentkezel egy hétig máris vörös kódot jelentek, hogy miért nem jelentkeztél, megegyezünk ezekben a feltételekben?
én nagyon örülnék neki
puszi

Ariana írta...

Szia Timi!

Van abban is igazság amit írsz de gondolom engem is megértesz!Köszönöm szépen a kritikát és a dicséretet is!
Az a lány vagyok akit megismerhettél csak kicsit zűrös mostanában az életem és elszomorított a dolog, hogy míg másoknál annyian vannak, nálam alig akad pár ember. De elgondolkodtattál és igazad van. Nem arról van szó, hogy ki akarom zsarolni a hozzászólásokat! Erről szó sincs. Örülök én Nektek akkor is ha nem vagytok több százan! Csak rosszulesik,hogy azok akik eddig rendszeresen jöttek és véleményeztek most eltűntek. Persze tudom ez az én hibám is!!!
Oké akkor egyezzünk ki abban,hogy nem zárok be és megpróbálom még jobban kihozni magamból a maximumot! Nagyon köszönöm amit írtál!
Puszillak!

Timi írta...

szia :)
nem akartam hogy azt gondold hogy csak azért írnék mert csak akkor kapok frisst :D, hanem leírom a véleményem , ha van,legtöbbször jó , főleg a történetedről.
örülök hogy arra jutottál hogy nem zárod be, most megkönnyebbültem
nagyon várom a következő fejezetet
puszi

mELCSY írta...

Szia,
Tegnap kezdtem el olvasni ezt a sztorit és nagyon megtetszett.Imádom Rob és Ashley párosítását.És Kellan, hát...:)Hát Jake egy elmebeteg, ugye Rob volt aki a végén megölelte ?Már várom a folytatást :)

Niki írta...

Szia!
Uh szegény doki:( Jake nem normális pszichopata állat. Ashley remélem valahogy kiszabadul. A taktika váltásban én úgy értelmeztem,h majd próbál a közelébe férkőzni és úgy tetetni, mintha szeretné. A végén vajon ki volt az? Ashley vagy egy másik személy aki szintén benne van a rablásban?
Szegény Rob gondolom mennyire készen lehet ő is.
Remélem hamarosan jn az új fejezet.
Pussz